stefankemle.blogg.se

Det här är min politiker blogg där jag kommer skriva om det politiska läget i Valdemarsvik. Även mina och Valdemarsviks Moderaternas idéer och åsikter för valet 2018. Följ mej Järna och lämna åsikter, vilket går alldeles utmärk även som anonym

FÖRSTSÖR INTE HAMNOMRÅDET

Publicerad 2017-03-21 08:46:47 i Allmänt,

Idag när man läser NT så är det med förskräckelse, är det seriöst på alvar man har för avsikt att förstöra hela hamnorådet?????

Från början pratades det om 1400km nu står det ca2000kv ny ica byggnad.

För mej är det här en total katastrof. I stället för att använda vårt unika hamnområde till att utveckla någonting eget och trivsamt lockande och som gynnar så många som möjligt i vårt näringsliv, så har man här för avsikt att bygga stora byggnader och lägenheter på tre etage!!! hej då hamnen ses aldrig mer.

Parkerings platser som kanske täcker apotekets kunder, en inklämd lastkaj där lastbilar ska trassla sig runt.

Ett av ica argumenten var att idag hade lastbilarna svårt att komma till och lossa och det gick heller inte att ta med släp.

Inte kan då jag se någon bättre lösning i denna skiss, snarare tvärtom där det verkligen blir trångt.

 

För mej är denna vackra hamn någonting där småskalighet, sommar butiker närodlat nybakat och underhållning ska råda under högsäsong.

Varför tänker man aldrig utanför boxen i denna Kommun? och gör någonting eget och unikt.

Titta på bageriet i hamnen, det kommer busslaster från alla håll och kanter .

Under semlepremiären sändes det live i radion en hel förmiddag från butiken.

Det är marknadsföring som lockar nya människor till Valdemarsvik, vad jag förstår skiter styret totalt i vad som kommer hända med den här verksamheten som lockar så många, till just hamnområdet.

Jag har ju ifrågasatt vårt näringslivs tänk så många gånger, vi har en näringslivs chef och en näringslivs samordnare, tyvärr är det nog bara titlar  som totalt saknar innehåll, för hade någon förstått värdet så hade bageriets framtid redan varit säkrat.

Och en plan för hur vi får ut mest både för och av näringslivet varit upprättad.

Hade jag styrt så är det här en typisk fråga som påverkar så många där någon form av demokratisk röstning hade genomförts. Och det INNAN någon plan upprättats.

Idag ser Kemle rött och kan lova. ATT JAG KOMMER ALDRIG LÄGGA MIN RÖST FÖR DESSA GALENSKAPER. Min helt personliga åsikt och den förmedlar jag i demokratins anda. Tack för ordet.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela